Original breadsticks

Natural, light, aromatic.
Produced with technologies that are so advanced they can recreate the age-old, traditional processes,
like the famous ‘stretching’ of slow-rising dough.

So good you won’t ever be able
to stop eating them!

ROSEMARY, OLIVE OIL AND BLACK OLIVES

A few simple, genuine ingredients skilfully processed and baked in the oven.

Subtle, aromatic breadsticks in three versions to please every palate: with olive oil, black and green olives and rosemary.

Our processing method

Real goodness made from two ingredients: the careful selection of the raw materials and processing that respects the dough’s rising and cooking times.

OUR PRODUCTS

Breadsticks, croutons and snacks so you can have the right product on the table for every occasion.

“Aldo era un bravo fornaio, e la sua specialità erano i grissini…

Glielo aveva detto Gioanin, un amico: “Lo sai, con dei grissini così potresti sedurre chiunque!”. Così un giorno Aldo se ne uscì con la bici carica di grissini e andò sotto la finestra dell’amata Caterina…”

“Aldo era un bravo fornaio, e la sua specialità erano i grissini…

Glielo aveva detto Gioanin, un amico: “Lo sai, con dei grissini così potresti sedurre chiunque!”. Così un giorno Aldo se ne uscì con la bici carica di grissini e andò sotto la finestra dell’amata Caterina…”